طلاق ایرانیان خارج از کشور

طلاق ایرانیان خارج از کشور

وکیل طلاق زدواج یکی از پسندیده ترین سنت های الهی میباشد که در دین اسلام به آن تاکید فراوان شده است. اما متاسفانه این سنت نیکو  در برخی موارد منجر به طلاق و جدایی میگردد و مسائلی را به وجود میاورد. علیرغم اینکه واژه طلاق را این روزها زیاد میشنویم ولی نسبت به ان اگاهی وجود ندارد. در این مطلب به اختصار در مورد طلاق خصوصا طلاق ایرانیان خارج از کشور در ایران و طلاق خارجی های مقیم ایران را توضیح خواهیم داد.       تماس با بهترین وکیل طلاق

طبق ماده ۶ قانون مدنی

طبق ماده ۶ قانون مدنی در رابطه با وکیل طلاق

(قوانین مربوط به احوال شخصیه از قبیل نکاح و طلاق و اهلیت اشخاص و ارث در مورد کلیه اتباع ایران ولو اینکه مقیم خارج باشند مجری خواهد بود.)

پرسشی که در اینجا مطرح میشود این است که اگر زوجین در خارج از کشور باشند و قصد طلاق داشته باشند چگونه میتوانند از یکدیگر جدا شوند؟ در مورد این پرسش چند فرض مطرح است قانون آنها را بیان کرده است.

در فرض اول  زوجین هردو مقیم خارج از کشور هستند  ولی یکی از انها به طور موقت در ایران  سکونت دارد دادگاه محل سکونت فرد ساکن در ایران صلاحیت رسیدگی دارد. و اگر هردو به طور موقت در ایران سکونت دارند دادگاه محل سکونت موقت زوجه صالح به رسیدگی است. (وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور)

در فرض دوم فقط یکی از زوجین در خارج از کشور میباشد و دیگری در ایران سکونت دارد، دادگاه محل اقامت طرفی که در ایران سکونت دارد صالح به رسیدگی است در ایران)       بهترین وکیل طلاق ایرانیان خارج از کشور

در فرض سوم اگر هیچکدام در ایران سکونت نداشته باشند دادگاه شهرستان تهران صالح به رسیدگی میباشد مگر آنکه زوجین برای اقامه دعوا در محل دیگری توافق کنند. ( وکیل طلاق در تهران)

از آنجایی که اگر طلاق در محاکم خارجی اتفاق افتاده باشد باید شرایطی را رعایت کند تا بتوان ان را در ایران ثبت نمود قانون گذار در ماده ۱۵ قانون حمایت خانواده این مورد را پیش بینی کرده است: (( ایرانیان مقیم خارج از کشور میتوانند دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیتدار محل اقامت خود مطرح کنند. احکام این مراجع یا محاکم در ایران اجرا نمیشود مگر انکه دادگاه صلاحیتدار ایرانی این احکام را بررسی و حکم تنفیذی صادر نماید.)) بدین مفهوم که طلاقی که در محاکم خارجی اتفاق افتاده  باید در ایران ثبت شود که سردفتران متصدی ثبت طلاق در دفاتر رسمی کشور و همچنین دفاتر کنسولی خارج از کشور این وظیفه را دارند ولی نمیتوانند طلاق صادر شده در محاکم خارجی را ثبت کنند مگر آنکه دادگاه های داخلی صلاحیت آن دادگاه را احراز نمایند و حکم را تنفیذ کنند . در این صورت میتوان طلاق را در ایران ثبت کرد.بهترین وکیل طلاق در تهران

بهترین وکیل طلاق

لازم به ذکر است که اگر زوجین مقیم خارج از کشور تشریفات طلاق را به درستی انجام ندهند و توسط دادگاه  ایران تنفیذ نگردد تمام توافقات مالی و غیز مالی وابسته  به طلاق ملغی میگردد به این علت که این توافقات همراه طلاق بوده  وقتی طلاق صحیح نباشد توافقات وابسته  به ان نیز صحیح نمیباشد و زن و مرد همچنان در علقه زوجیت هم هستند و اگر زن بخواهد به ایران برگردد مرد میتواند وی را ممنوع الخروج کند.( بهترین وکیل طلاق در ایران) در مورد  طلاق اتباع خارجی که در ایران سکونت دارند در دعاوی خانوادگی (طلاق) دادگاه خانواده  صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد . لازم به ذکر است که اگر ازدواج اتباع خارجی در ایران صورت گرفته باشد باید بعد از ثبت طلاق برای ترجمه ان به سفارت کشور متبوع خود در ایران مراجعه نمایند (وکیل طلاق خارجیان در ایران)

برای مشاوره و راهنمایی بیشتر در زمینه بهترین وکیل  طلاق در تهران وخارج از کشور با این شماره تماس بگیرید : 09194816988

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *